torsdag 4 november 2010

Dunder-thai

Befinner du dig i Stockholm eller Uppsala och vill ha lite känsla av Thailand är ett besök på resturang Koh Phangan ett hett tips. Väldigt kitschigt ställe. Massor av självlysande saker. Massor av saker och färger att titta på. Ungefär en gång i timmen slocknar alla lamporna och ett tropiskt åskväder drar in över restaurangen. Åskan mullrar och det blixtrar. Förutom att konceptet är kul och annorlunda är maten också fantastiskt god: Mycket bättre än det mesta av den thaimat som serveras på lunchbufféer. Kul ställe att gå med barnen också.Rekommenderas. Jag har varit där flera gånger, senat ikväll, och det kommer definitivt bli fler. Känns som att det är det närmaste en thailändsk strandrestaurang man kan komma i Stockholm och Uppsala. fast tyvärr är ju inte priserna thailändska. Om ni vill kika på menyer, priser, bilder och vägbeskrivning finns Koh Phangans sida här

2 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Var faktiskt där för några dar sen. Och håller med, visst är det lite kitshigt, men kitshigt kan vara kul! Och maten är bra. Jag kan tycka att thaimat är tråkigt, men Kho Phangan har bra mat.

Mimmi sa...

Hmm tror du inte? Självklart får dom ju hålla det rent och i ordning efter kissarna. Japan är rätt strikta med sånt vet inte hur det är med Kina, det kan ju vara lite upp och ner ibland där.

Hong Kong skulle vara ballt att åka till, så konstigt att det aldrig blir av när det är så "nära".